DHA-A leader
DHA-A leader

Gewonde bij crash op N99

Den Helder – Op de N99, ter hoogte van de N9 is vrijdagmiddag een ongeluk gebeurd. Om half vijf verloor een automobilist de macht over het stuur en raakte van de weg.

Hij reed daarbij een verkeerslicht uit de grond. Gelukkig stond er niemand om over te steken. De bestuurder is daarbij gewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De auto is total loss. Verkeer richting veerboot Texel liep ook vertraging op door het ongeval.

Foto’s: Inter Visual Studio / GLOCALmedia

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

5 reacties

 1. Erik

  ik vind je pagina heel goed hoor maar Ik rijd er net voorbij en ik snap dat je het als eerst wil plaatsen maar ik vind het niet gepast ….bedenk eens als dit familie van je zelf had geweest en een ander had het online gezet Ik denk zelfs dat er nog niet eens de kans is geweest familie in te lichten of zoiets……had even een paar uurtjes gewacht, denk ik dan.

 2. dirk

  erik je moet niet zo zeuren deze man doet zn werk,dat weet je tegenwoordig maar zo als je op de foto kan zien is het kenteken netjes onherkenbaar gemaakt,

 3. Erik

  Dirk heb je mijn stukje goed gelezen ik schreef dat ik zijn pagina goed vind, maar binnen 3 kwartier online zetten vind ik ongepast, Ik zal verder niet meer zeuren.

 4. RB

  moet wel weer vreemd gegaan zijn om daar de macht over het stuur te verliezen op een rechte weg…..

 5. Edwin

  Ja was inderdaad een heel raar ongeval, ik zag het gebeuren. Volle kracht door die verkeerslichten heen, zonder geremd te hebben. Vraag me eerlijk gezegd af, hoe je daar de macht over het stuur kunt verliezen, maar goed. Al lang blij dat er geen mensen aan het wachten waren bij de oversteek.

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468