DHA-A leader
DHA-A leader

Nieuwe partners voor Den Helder Suns

Den Helder – Nieuwe partners voor de Den Helder Suns. Twee kenmerkende Helderse bedrijven hebben besloten het initiatief te steunen. Olea Hof Uitvaartzorg, al jaren een begrip in Den Helder en omstreken, en financieel specialist Leeuwestein € Partners hebben zich als partner verbonden aan de nieuw te vormen basketbalclub.

Jan Dop, die onlangs werd verkozen tot Ondernemer van het Jaar, toont zich zeer enthousiast over terugkeer van het eredivisiebasketbal aan het Marsdiep. “Het is voor Den Helder en de regio een geweldig initiatief dat breed gedragen wordt. Topbasketbal hoort hier historisch gezien thuis en de initiatiefnemers steken enorm hun nek uit. Toen ik op de hoogte werd gesteld van hun plannen was ik meteen opgetogen over de inhoud van het verhaal.”

Arie Leeuwestein, specialist in financiële dienstverlening en assurantiën, voegt daar aan toe. “Een team met een Helderse uitstraling is geweldig voor de stad. Een basketbalteam op het hoogste niveau is een uithangbord voor Den Helder en de regio op zich. Wij als Leeuwestein € Partners sluiten ons daar graag bij aan en dat geldt ook voor Jan Dop en zijn bedrijf.”

Beide ondernemers kijken met spanning uit naar het moment dat de werkgroep definitief groen licht geeft. “Wij hopen van harte dat goed voorbeeld doet volgen en dat andere lokale bedrijven zich eveneens binden aan Den Helder Suns.”

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

  1. HZdwg

    Ooit ben ik eens in Nepal geweest.
    In een hotel waar je ´s ochtends een (Engelstalige) krant opgehangen vond aan de deurknop van je hotelkamer. Bij de eerste blik in die krant treft mijn oog onmiddellijk een opvallend woord (twee woorden, beter gezegd) : lees ik het goed? Ja, het staat er echt, weliswaar in letters van bescheiden grootte, maar toch: Den Helder! Uitslag van een basketbalwedstrijd.
    Dus, over “op de kaart zetten” gesproken, …

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468