DHA-A leader
DHA-A leader

Noorderhaven kleurt oranje op Koningsdag

Julianadorp – Op het centrale plein van Noorderhaven in Julianadorp zijn volop feestelijkheden op Koningsdag, waaronder diverse activiteiten en live muziek. Vanaf 12.00 uur kan het publiek leuke koopjes scoren op de vrijmarkt. Op deze kleine rommelmarkt bieden cliënten van Noorderhaven hun handelswaar aan. Kinderen uit de omgeving zijn van harte welkom om hun kleedje mee te nemen en aan te sluiten.

Ook dit jaar kan er worden gedanst en meegezongen op live muziek. Om 12.00 uur bijt boerenkapel De Bloaspoepers de spits af op het pleintje bij de Cederhout. Aansluitend valt te genieten van de klanken van Soul Solution. Deze vijfmansformatie speelt een breed repertoire van covers van bestaande Soul klassiekers en Soul, Pop en R&B hits van nu. Zanger David Dam werd in 2014 bekend door zijn deelname aan de Voice of Holland. Tussen de sets van Soul Solution zal DJ Joop, bekend van de carnaval en Sinterklaasdisco, een feestje bouwen vanachter zijn draaitafel.

Kinderen kunnen zich vermaken met blikgooien en andere Oudhollandse spelletjes of zich uitleven op het springkussen. Om 14.00 uur en 15.00 uur kunt u meedoen met de KoningsBingo. Kaarten kosten € 2,50 per stuk. De bingo vindt plaats in de grote zaal van het Tij. Puntje Patat biedt volop keuze uit friet, snacks en / of vis voor de lekkere trek. Om 16.00 uur sluit het feestprogramma.

Koningsdag is een feest voor de hele familie. Niet alleen ouders kunnen zich vermaken, ook voor kinderen is er genoeg te beleven. De entree is gratis. Locatie: Centrale Plein, terrein Noorderhaven, ’s Heeren Loo Julianadorp.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468