DHA-A leader
DHA-A leader

Ook Dunselman schaart zich achter Den Helder Suns

Den Helder – Bakkerij Dunselman is het volgende lokale bedrijf dat zich achter het initiatief van de Den Helder Suns schaart. “Bakkerij Dunselman gaat een partnership aan met Den Helder Suns omdat wij het belangrijk vinden dat de jeugd sport”, zegt Peter Dunselman.

De bakker vindt dat een professionele basketbalclub in Den Helder goed is “voor het imago van de stad. Wij ondersteunen graag organisaties, die voor een groot deel door vrijwilligers worden gedreven.” Dunselman verzorgt een smakelijke start van de vruchtbare samenwerking. Het assortiment van de vestigingen in Den Helder en Julianadorp wordt namelijk verrijkt met een heuse Den Helder Suns-taart. Daarnaast bakt Dunselman in totaal 275 cakes, welke de Suns verkopen. De opbrengst van deze cake-actie komt volledig ten goede aan het basketbalinitiatief.

Namens Bakkerij Dunselman beklonken Nicolay Grooff en Liesbeth Cup, basketbalfans van het eerste uur en beiden al 25 jaar werkzaam bij het bedrijf, de samenwerking. Jeugdinternational Nick Thran was aanwezig namens de Suns. De gesprekken met diverse Helderse en regionale bedrijven en ondernemers zijn ondertussen in volle gang. De succesvolle crowdfunding-campagne en de enthousiaste reacties in het Helderse maken dat de basketbaldroom stap voor stap dichterbij komt.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

  1. chen zhao

    Met Den Helder Suns zal het dus wel goed komen: “dat komt voor de bakker.”

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468