DHA-A leader
DHA-A leader

Open Julianadorp Darts in café Koenen

Den Helder – Fundarts Crew organiseert aankomend weekeinde het Open Julianadorp darts 2017 in Dorpscafe Koenen. Vanaf vrijdagavond 21 april wordt in drie categorieën gestreden om de titels. Arjen Lont & Dimitry Wielders (koppel) Borg Jansen (dames) Rick Vos (open single) wonnen de edities van 2016.

Vrijdagavond 21 april 20:00 wordt gestart met het koppeltoernooi. Zaterdagavond 22 april vanaf 20:00 uur zijn de dames aan de beurt en zondagmiddag 23 april gaat om 13:00 uur het Open single toernooi van start. De organisatie is in handen van FundartsCrew, verantwoordelijk voor de vele dartactiviteiten in Dorpscafé Koenen. De prijzen voor de winnaars bestaan uit geldprijzen en bekers. Ook zijn er leuke prijzen die elke dag onder alle deelnemers worden verloot. Deze worden beschikbaar gesteld door Pizzeria Italia, IJssalon Schepper, Pedicurepraktijk Tessa, Cafetaria Duinzicht & Slijterij Mitra.

Inschrijven kan tot 5 minuten voor aanvang. Koppels (maximaal 32) kunnen zich op voorhand inschrijven in het café of via Facebook FundartsCrew@Dorpscafekoenen.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468