DHA-A leader
DHA-A leader

Politie maakt einde aan bbq in de duinen

Den Helder – Een boete voor een bbq? Het overkwam twee heren vrijdag in de Grafelijkheidsduinen.

Omstreeks 13:00 uur werden agenten door wandelaars aangesproken dat er twee mannen in de Grafelijkheidduinen aan het bbq-en waren. “Wij troffen in de duinen twee mannen met een bbq aan waarop vlees gaar lag te worden”, zo meldt de politie via Facebook.

“Een zonnig, warm en droog voorjaar; we genieten er met z’n allen van. Maar de natuur is daardoor erg droog en het risico op natuurbranden is groot. Daarom is open vuur in natuurbrandgevoelige gebieden verboden en aldaar dus ook strafbaar. Daarom zijn beide personen door ons bekeurd en hebben wij het vuur met wat zand gedoofd.”

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. Anton Hagen

    Goede actie van de politie en uiteraard ook van de wandelaars welke de politie hierover hebben aangesproken.
    Beetje erg dom van deze heren zeker met dit droge weer.

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468