DHA-A leader
DHA-A leader

Politie zoekt meer info over dood Eddie Overmulder

Den Helder – Meld Misdaad Anoniem is maandag een campagne gestart om meer informatie te krijgen over de dood van Eddie Overmulder. De campagne staat los van het politieonderzoek, maar is zeer welkom om meer helderheid te krijgen over Eddies overlijden.

Op vrijdagavond 16 september 2016 werd in een sloot langs de Cornelis Gerritsz Geusstraat in Den Helder het bebloede lichaam van de 44-jarige Eddie Overmulder aangetroffen. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen.

Ruim een half jaar later is de zaak nog niet opgelost. Er is een redelijk goed beeld van wat zich op de bewuste dag heeft afgespeeld, maar er ontbreken nog puzzelstukjes. Om de puzzel compleet te maken is alle informatie hard nodig.

Getuige?
Ben jij getuige geweest van de dood van Eddie? Weet jij waar het gebruikte wapen is? Weet jij wie er met de dood van Eddie te maken heeft? Weet jij iets van of over Eddie dat op enige manier licht kan werpen op zijn dood?

Heeft u informatie? Bij M. kunt u deze anoniem kwijt. 0800-7000 – www.meldmisdaadanoniem.nl/eddie.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

  1. Judge X

    Het apport-balletje van Eddies hond Dushi,werd in een steeg teruggevonden zo melde de politie een half jaar geleden en men vroeg zich af hoe dit balletje daar terecht was gekomen.
    Mogelijk weet de politie inmiddels van het hoe,maar anders hoop ik dat de recherche zo slim is geweest,om het balletje op DNA van bijvoorbeeld een andere hond te onderzoeken ?
    Alles kan tegenwoordig namelijk reden zijn,tot het fataal uit de handlopen van een onenigheid; ‘ook een balletje’. 🙁

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468