DHA-A leader
DHA-A leader

Team Cor Kooi/Tim van Drunen wint Vuurtorentoernooi

Den Helder – Bij jeu de boulesvereniging Entre Nous is zaterdag het jaarlijkse Vuurtorentoernooi gespeeld. Meerdere teams van buiten Den Helder deden er aan mee, waaronder ook spelers die in de ere/hoofdklasse van de Nederlandse Jeu de Boules Bond hebben gespeeld. Deze spelers stonden dan ook borg voor goed jeu de boules.

Tot de laatste ronden bleef het spannend wie dit toernooi zou gaan winnen. Liefst vijf teams kwamen hiervoor in aanmerking. De laatste ronde moest dan ook de beslissing brengen. Hier bleek het mixteam Cor Kooy uit Schoorl met Tim van Drunen uit Haarlem als sterkste uit de bus te komen. Zij wonnen al hun vijf wedstrijden met een saldo van plus 33, genoeg om het Vuurtorentoernooi te winnen.

De tweede plaats ging naar het Entre Nous team Herman Bakker met Bart de Boer sr, ook vijf wedstrijden gewonnen, maar hun saldo was plus 15. Als derde eindigde het team uit Hoorn bestaande uit Henk Proper en Paul v/d Boek, met vier gewonnen wedstrijden en een saldo van plus 31.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468