DHA-A leader
DHA-A leader

Afzwemavond zwemvaardigheid Zeemacht

Den Helder – Afgelopen vrijdagavond was het bij msv Zeemacht de avond voor verschillende hogere diploma’s: survival 1 en 3, zwemvaardig 2, en springen van de plank 1 en 2. Ook was er nog een C-leerling die tijdens het officiële C-afzwemmen niet aanwezig kon zijn.

De beoordelingscommissie had het er maar druk mee, voor deze happening waren zelfs twee extra beoordelaars toegevoegd aan de commissie. Op deze manier kon er naar behoren gekeken worden of de kinderen de verschillende oefeningen op de juiste manier uitvoerden.

Omdat er per diploma slechts een kleine groep, of soms helemaal alleen, afgezwommen werd, vroeg de voorzitter van de elementaire zwemafdeling geregeld de hulp in van het publiek op de tribune. Het resultaat was dat er voor elke geslaagde kandidaat applaus was van alle mensen op de tribune!

De diploma’s werden direct na beëindiging van de zwemsessie voor een bepaald diploma uitgedeeld, en natuurlijk moesten de kinderen wel even op de foto. Voor zwemvaardigheid2 is één leerling geslaagd, 2 meisjes zijn geslaagd voor springen van de plank2. Voor de survivaldiploma’s waren er meer leerlingen: 5 voor survival1 en 6 voor survival2. En ook de C-leerling is geslaagd. Voor alle kinderen: gefeliciteerd met het behaalde diploma!

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468