DHA-A leader
DHA-A leader

Arrestatieteam in Visbuurt voor man met handgranaat

Den Helder – De politie probeerde zondagochtend in de Visbuurt een 37-jarige man aan te houden. Dit op last van de Officier van Justitie. De man wilde echter niet meewerken en gaf aan een handgranaat te hebben. Daarop werd het arrestatieteam (AT) ingeschakeld.

De actie begon rond 10.15 uur. Nadat de man via het raam had aangegeven een handgranaat te hebben, werd uit voorzorg en voor een ieders veiligheid de omgeving (hoek Nieuwstraat / Jan in ’t Veltstraat) van de woning afgezet en afgewacht tot het Arrestatieteam (AT) de man uit de woning ging halen.

De man is uiteindelijk door het AT uit de woning gehaald en aangehouden. Het was niet meteen duidelijk of er ook daadwerkelijk een handgranaat aanwezig was in de woning.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

5 reacties

 1. Jantje123

  Inderdaad. En ik hoop dat ze de kosten van het Arrestatieteam (AT) op de man verhalen.

  1. RB

   in de meeste gevallen zijn ze geestesziek door drugs of drank gebruik maar het is natuurlijk altijd een goed excuus om strafvermindering te krijgen, slechte jeugd gehad, geestesziek, arme ouders, and so on….

  2. jantje123

   Ja, hij is inderdaad geestesziek. Maar ik denk als mensen weten dat ze dit soort acties zelf moeten betalen, dat ze dan snel genezen zijn. Al dit soort gedrag wordt mij te vaak als geestesziek of wat dan ook afgedaan. Het wordt hoog tijd dat er eens wat harder tegen wordt opgetreden, dan zal het percentage geesteszieken wel afnemen. In ieder geval de overlast voor de niet geesteszieke buurtbewoners.

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468