DHA-A leader
DHA-A leader

Autospiegels vernield in Zwanenbalg

Julianadorp – De politie heeft dinsdag zelfs Burgernet ingeschakeld bij het onderzoek naar vernielingen in Zwanenbalg. Tussen maandag 23:00 uur en dinsdag 09:00 uur zijn meerdere spiegels van geparkeerde auto’s getrapt in de wijk.

De politie zoekt mensen die misschien gezien hebben dat rond het tijdstip van de vernielingen een persoon of personen zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving. Ook als iemand verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen) heeft gezien in de straat of in de omgeving hoort de politie dit graag. Eventuele getuigen van de vernielingen zijn uiteraard ook welkom.

“Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze vernielingen, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn!” De informatie anoniem doorgeven kan door te bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468