DHA-A leader
DHA-A leader

Brutale fietsendiefstal op Juttersmarkt

Den Helder – Een nog onbekende man heeft dinsdag tijdens de Juttersmarkt op wel heel brutale wijze een fiets gestolen. Hij deed dit onder de ogen van de eigenaar.

Rond 14:00 uur kwamen twee bezoekers aan de Juttersmarkt weer bij hun fietsen. Zij hadden hun fietsen voor Boon Viswereld in de Beatrixstraat neergezet. Nadat de man de fietsen van het slot had gehaald, liep hij even naar zijn vrouw die een meter verderop stond. Toen hij omkeek zag hij hoe een jongen op zijn fiets sprong en hard hierop wegfietste. Bij de watertoren is hij deze fietsendief uit het oog verloren.

De fiets is een damesfiets met een grijze voorkant en lichtblauwe achterzijde, een zwart stuurtasje op het stuur met daarin een landkaart en een blauw windjack, op het windjack staat ‘waters’.

Signalement
De verdachte is een blanke man van 20 tot 25 jaar. Hij is 1m92 tot 2.00 meter lang, heeft kort blond/rossig haar en had tijdens de diefstal een wit petje op en droeg een lichtblauw t-shirt en een lichtkleurige korte broek.

Info over wie deze fiets heeft weggenomen of weet u waar deze fiets staat? Neem dan contact op met de politie via 09008844, onder vermelding van referentienummer 2017144297.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468