DHA-A leader
DHA-A leader

Circus Renz Berlin maand lang in Julianadorp

Julianadorp – Circus Renz uit Berlijn is bezig met de nieuwe Europatour 2017 en is van 20 juli tot en met 20 augustus in Julianadorp. Het in 1842 opgerichte, grootste circus van Nederland komt met een grotendeels vernieuwd programma.

Het grote circusdorp wordt opgebouwd op het terrein aan de Zuiderhaaks/Landbouwstraat. De grote circustent zal vanuit de verre omtrek te zien zijn en biedt plaats aan duizend toeschouwers. Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland is circus Renz er weer in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten. Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met fantastische luchtacrobatiek, jonglage, clownerie, illusies en vele dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden.

Het circus is het ideale vakantie-uitje voor het hele gezin! Er zijn dagelijks, behalve op maandag en dinsdag, voorstellingen. Kijk voor meer info op www.circus-renz-berlin.nl en houdt Den Helder Actueel in de gaten voor vrijkaarten!

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468