DHA-A leader
DHA-A leader

Eigenaar gestolen fiets gezocht

Den Helder – De politie trof zaterdagavond op de Krugerstraat een 14-jarige jongen aan met een fiets waarvan agenten zagen dat het slot was doorgeslepen. De jongen is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar bekende hij dat hij wist dat de fiets gestolen was en deed er afstand van.

Er was bij de politie nog geen aangifte binnen van diefstal van deze fiets. Gezocht dus, de eigenaar! Mocht u de eigenaar zijn of weet u van wie deze fiets is, dan verzoekt de politie u om contact op te nemen via 0900-8844 onder vermelding van referentienummer 2017147619.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

3 reacties

 1. dirk

  geen goed word over voor deze knaap die te lui is om zelf voor een fiets te gaan werken.
  zullen wel probleem gevalletjes zijn,laat m maar paar maanden,papier prikken,en mocht de eigenaar achter haald worden,forse schade vergoeding

  1. wat

   maar toch, met 14 jaar te jong, nog kind, waar was zijn toezicht ??? Kinderen van 14 hebben nog lang niet volgroeide hersenen. En er zijn kinderen in problemen, veel meer als men denkt of vermoed.

 2. wat

  ik zou willen zeggen, laat de ouders van dit kind even een gesprek hebben over waarom hun kind op een gestolen fiets rijdt met een maatschappelijk werker of wijkagent.

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468