DHA-A leader
DHA-A leader

Extra voorverkoop basketbalinterland Nederland – Zweden

Den Helder – Er is een extra voorverkoop gestart voor kaarten voor de basketbalwedstrijd komende zaterdag in sporthal Sportlaan. Het betreft de vriendschappelijke interland tussen Nederland en Zweden. De wedstrijd is mede mogelijk dankzij Den Helder Maritiem.

“Tot een voorverkoop is besloten, omdat de verwachting is dat het erg druk kan worden aan de kassa zaterdag. De belangstelling voor de wedstrijd blijkt groot te zijn”, laat Jack Rottier namens Den Helder Maritiem weten.

In de voorverkoop kosten de toegangsbewijzen 5 euro voor volwassenen en 2,50 voor kinderen tot 15 jaar. De voorverkoop is aterdag 15 juli tussen 13.00 en 14.00 uur bij de Sporthal Sportlaan. De wedstrijd zelf begint om 17.30 uur.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook:

DHA-B Home468