DHA-A leader
DHA-A leader

Groep 7 De Dijk met spelersbus naar AZ

Den Helder – Groep 7 van basisschool De Dijk is afgelopen vrijdag in Alkmaar op bezoek geweest bij AZ. Met de AZ Rabo Toer hadden ze een clinic gewonnen.

De groep werd opgehaald met de echte AZ spelersbus, waar normaal de spelers mee naar wedstrijden gaan. Dit jaar was de clinic bij het AZ stadion. “We zijn in het stadion geweest en mochten omkleden in de kleedkamers van het eerste elftal”, laten de leerlingen enthousiast weten.

Daarna was de clinic op de trainingsvelden naast het stadion. Er waren verschillende leuke oefenvormen, zoals levend tafelvoetbal, techniekoefeningen en natuurlijk partijtjes. “Na afloop kregen we de heerlijke Ron Vlaar pasta in het spelershome en met een volle buik gingen we weer richting school! Wat een leuke dag en iedereen had het heel erg naar zijn zin!”

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468