DHA-A leader
DHA-A leader

Grote gezellige straatrommelmarkt Vogelwijk

Den Helder – Op zaterdag 2 september is het weer zo ver. Dan vindt voor de vierde keer op rij een grote en gezellige straatrommelmarkt plaats in de straten van de Vogelwijk.

Organisator Jack Weel heeft, wederom met medewerking van scheepstuigerij “De Schieman”, gezorgd voor het doorgaan van dit jaarlijkse evenement, waarbij door de buurtbewoners een grote diversiteit aan overbodige spulletjes voor hun woning te koop worden aangeboden. Door het grote succes van de drie voorgaande jaren is de verwachting dat er tussen de 200 tot 250 deelnemers zijn.

Voor iedere geïnteresseerde koper wel iets te koop, dus reden genoeg om langs te komen en lekker een paar uurtjes te zoeken naar bijvoorbeeld net dat ontbrekende stuk van je verzameling of leuke kleren voor een schappelijk prijsje. De markt duurt van 10.00 tot 16.30 uur. Voor de kinderen staan er springkussens opgesteld.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468