DHA-A leader
DHA-A leader

Ook vakantie voor de wijkagent

Julianadorp – In verband met de vakantieperiode, houden de wijkagenten van Julianadorp geen spreekuur in de maanden juli en augustus. Dit spreekuur wordt normaliter gehouden van 10.30 tot 11.30 uur in het MFC ’t Dorphuis aan het Middelzand. Vanaf september zijn de wijkagenten weer aanwezig tijdens het spreekuur.

Bij de wijkagenten kunnen mensen terecht voor meldingen en informatie over openbare orde en veiligheid, maar niet voor aangifte. Hiervoor dient men zicht te melden aan het politiebureau of aangifte doen via het internet.

Kijk voor meer informatie op www.politie.nl.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

2 reacties

    1. RB

      klinkt niet handig he, vooraanaangekondigd twee maanden met vakantie, maar het is een knappe listige nieuwe tactiek, nu denken de crimineeltjes dat de politie er niet is, gaan hun criminele dingen minder onopvallend doen, politie is natuurlijk gewoon aanwezig en pakt ze een voor een op 😉

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468