DHA-A leader
DHA-A leader

Ouderen beleven topmiddag dankzij Rozeboomtoernooi

Den Helder – De organisatie van het Rozeboomtoernooi en stichting de Omring hebben voor veel Helderse ouderen uit Den Helder afgelopen zondag een onvergetelijke dag georganiseerd. Zon 150 eenzame ouderen hebben genoten van éen gezellige middag in Hotel Den Helder.

De band Always Late trad op en kreeg het voor elkaar dat er gedanst werd, met als hoogtepunt zelfs een polonaise! Leuke verrassing voor de gasten was dat zangeres Stella Bos (82 jaar) het podium betrad en vijf van haar eigen nummers ten gehore bracht. Er werd gegeten, gedronken, gedanst en er was een loterij. De senioren hebben genoten en een heerlijke dag gehad.

Het initiatief komt bij de organisatie van het Rozeboomtoernooi vandaan. Naast het vaste goede doel KIKA sponsort het toernooi ook altijd een lokaal goed doel. Twee jaar geleden ontstond het idee om iets voor de ouderen in Den Helder te doen en samen met de Omring gingen ze aan de slag. Vorig jaar was het nog wat kleinschalig, maar de dankbaarheid en het plezier van de ouderen motiveerde om het dit jaar nog groter aan te pakken. Het was een super geslaagde en gezellige middag.

Ook directeur Woningstichting Robbert Waltmann, die de cheques uit kwam reiken aan de goede doelen, roemde het succes van het Rozeboomtoernooi en de seniorenmiddag. “Het toernooi wat al 47 jaar bestaat en geld ophaalt voor het goede doel is uniek te noemen, tevens is het heel bijzonder wat alle vrijwilligers van Het Rozeboomtoernooi en de Omring hier neerzetten voor de ouderen”, aldus Waltmann.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

  1. Bodelo

    Het Rozeboomtoernooi, een prachtig initiatief van de oprichter en vooral de mensen die het heden ten dage voortzetten. Zwaar onderschat maar al 47 jaar wordt er geld ingezameld voor het goede doel. Ik zeg; hier staat de “Jutter van het jaar”!

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468