DHA-A leader
DHA-A leader

Met succes afzwemmen voor B

Den Helder – Afgelopen weekend was het ook de beurt aan de B-afzwemmers van msv Zeemacht. Maar liefst 65 kinderen gingen op voor dit diploma. In twee groepen lieten de kinderen aan de beoordelingscommissie en aan de vele meegebrachte supporters zien wat ze allemaal in hun mars hebben.

Ook voor het B-diploma geldt: wat moeten ze er veel voor doen. Maar het maakte de kinderen niet uit, ze hadden er goed voor geoefend. Of ze zenuwachtig waren: ja wel een beetje. Maar de instructeurs weten dat vaak de ouders nog veel zenuwachtiger zijn. De kinderen deden deze dagen nog wat extra hun best, maar onderwijl hadden ze zo nu en dan ook nog even tijd om naar de tribune te zwaaien.

De instructeurs hadden weer voor een vlot verloop van dit afzwemmen gezorgd. Ja, en toen de uitslag door de beoordelingscommissie: alle 65 kinderen geslaagd! Bij de uitreiking van de diploma’s lieten vele kinderen weten door te willen gaan voor het complete Zwem-ABC.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468