DHA-A leader
DHA-A leader

Kom naar de Ronde van Julianadorp

Julianadorp – Zondag aanstaande is het zover, voor het vijfde jaar de Ronde van Julianadorp. De ronde start om 11.30 uur met de vertrouwde Bikestore Dikke Banden Race voor kinderen van 7 tot en met 14 jaar. Het slot is de wielerwedstrijd voor heren sportklasse en amateurs, waarvan het startschot om 15.30 uur valt.

Nieuw dit jaar is de Vliet 60 Run, een prestatieloop voor jong en oud. Deze start om 13.00 uur en is verdeeld in verschillende categorieën. Er zijn prijzen te winnen voor de snelste, de sportiefste en bijvoorbeeld de leukst verklede deelnemer. Ook nieuw is de Funklasse Wielerwedstrijd, dit is een kort criterium voor wielrenners, zowel mannen als vrouwen, zonder licentie uit de regio. De Funklasse start rond 14.15 uur.

Voor al deze activiteiten kan men zich op de dag zelf nog inschrijven. Er zijn leuke prijzen en voor iedere deelnemer is er een aandenken. Bij de Bikestore Dikke Banden Race wordt er weer een BMX fiets verloot. Ook voor toeschouwers is er het nodige te winnen via het Ronde van Julianadorp Kansspel. Koop een lot voor 2 euro en doe mee met de loterij, voorspel de uitslag van de wielerwedstrijd voor de amateurs en maak twee keer kans op (geld)prijzen.

Kom naar het Loopuytpark
Inge Bruin, De Miss van de Ronde van Julianadorp, reikt graag zo veel mogelijk prijzen uit en hoopt op veel publiek om samen de deelnemers aan te moedigen. Kortom iedereen is welkom zondag 3 september in het Loopuytpark in Julianadorp. Zie www.rondevanjulianadorp.nl voor mee informatie. De lokale omroep LOS doet vanaf 12.00 uur live verslag van het evenement en is aanwezig tot zeker een half uur na de finish.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468