DHA-A leader
DHA-A leader

SV Sportlust start hardloopcursus voor beginners

Den Helder – SV Sportlust start vrijdag 8 september een gratis loopcursus voor iedereen die wil beginnen met hardlopen. Onder begeleiding van ervaren en gediplomeerde looptrainers kan iedereen een start maken met gezond en veilig hardlopen. De cursus duurt zes weken. Deelnemers kunnen praktische adviezen en tips verwachten tijdens de trainingen op gebied van houding, techniek, voeding, lichaam en geest.

Nog steeds beginnen veel mensen met hardlopen, het is lastig om dit alleen te doen. Veel mensen raken geblesseerd, verliezen hun motivatie of hebben het idee dat ze geen vooruitgang meer boeken. Uiteindelijk haken ze af en bereiken ze hun doel niet.

Deze loopcursus geeft iedereen de mogelijkheid om laagdrempelig aan de gang te gaan. Het maakt niet uit of je eerder hebt gelopen of al loopervaring hebt. Het is een training om blessurevrij te kunnen lopen en op deze manier plezier te houden in het hardlopen. Dit geeft de steun en begeleiding die helpt om doelen te realiseren.

Introductie
Op maandag 4 september van 19.00 tot 20.00 uur is er een introductieavond bij Intersport De Graaf, Beatrixstraat 60. De trainers leggen uit wat de cursus inhoudt en medewerkers van Intersport geven vakkundig en persoonlijk advies. Deelnemers krijgen uitleg over hardloopschoenen, kleding en andere sportartikelen. Aanmelden of meer informatie vragen kan via loopcursus@sv-sportlust.nl of bij Intersport De Graaf.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468