DHA-A leader
DHA-A leader

Wedstrijdzwemmen start weer, clinics Zeemacht

Den Helder – De zomervakantie is nog niet eens afgelopen, maar deze week beginnen al weer de trainingen van de wedstrijdzwemmers van MSV Zeemacht. Na het succesvolle afgelopen seizoen met diverse Nederlandse jeugdkampioenschappen en promotie naar de landelijke B-divisie, zijn de verwachtingen hoog gespannen.

Voor waterratjes die net zo mooi en hard willen leren zwemmen als de jeugdkampioenen of sterren als Ranomi Kromowidjojo en Ferry Weertman is de start van het zwemseizoen het ideale moment om met deze mooie sport kennis te maken. Om nog meer kinderen met de sport kennis te laten maken zal MSV Zeemacht ook meedoen aan de Albert Heijn Sportactie en de Nationale Sportweek.

Voor de beginnende zwemmers wordt bij MSV Zeemacht voor het vierde achtereenvolgende jaar training gegeven volgens het succesvolle KNZB Techniekschool programma. Hierbij kunnen de zwemmertjes diploma’s halen op elk van de vier slagen: schoolslag, rugslag, vlinderslag en borstcrawl. De trainingen voor beginnende zwemmers worden op zaterdagochtend gegeven door gediplomeerde trainers in het recreatiebad van Aquacentrum Den Helder. Kinderen mogen al meedoen vanaf hun B-diploma en er mag drie keer gratis worden meegetraind.

Clinics
Voor de Nationale Sportweek organiseert Zeemacht twee borstcrawl clinics voor jeugdzwemmers op 9 en 16 September en inschrijvingen hiervoor kunnen via de website www.nationalesportweek.nl. Verder participeert Zeemacht ook in de Albert Heijn Sportactie (www.ahsportactie.nl). Bij deze actie kunnen klanten van Albert Heijn sparen voor gratis deelname aan speciale borstcrawltrainingen voor jeugdige zwemmers bij MSV Zeemacht. De spaaractie loopt van 4 tot en met 24 September en de trainingen beginnen vanaf 30 September.

Verder informatie via e-mail: wedstrijdzwemmen@zeemacht.nl of kom gewoon eens langs op zaterdagochtend.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468