DHA-A leader
DHA-A leader

Fietsvernielers in de kraag gevat

Den Helder – De politie heeft donderdag twee mannen uit Den Helder aangehouden voor vernieling. Ook een hond was hierbij betrokken.

“Rond 19.30 uur kregen wij een melding van vernielingen aan goederen door twee personen op het Julianaplein”, zo meldt de politie via Facebook. “Hierbij waren meerdere fietsen vernield en een bal uit een winkel gepakt.” Die bal werd aan een hond gegeven, die deze vervolgens kapot beet. De agenten hebben hiervoor de twee personen, een 18- en 23-jarige man uit Den Helder, aangehouden.

“Van de eigenaar van één van de fietsen hebben wij een aangifte opgenomen. De eigenaar van de fiets welke is afgebeeld is niet bekend. Wij verzoeken deze om contact met ons op te nemen op het telefoonnummer 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2017186877.”

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

6 reacties

 1. RB

  kom mannen praat het weer even goed, schuld ligt vast bij de gemeente omdat er geen panden te kraken zijn of omdat er niet genoeg hangplekken zijn……

  1. Bert de Jong

   draai je reactie elpee eens om RB Jess is geen hangfiets zonder opvangplek..enne wat de heren vernielers betreft lijkt mij een half jaar gratis bandeplakken een leuke taakstraf plus schade vergoeding voldoende

 2. dirk

  ik denk judge dat de schuld bij die twee nozems liggen,en nog iemand zijn fiets vernielen,tjonge jonge geen goed woord over voor deze prutsers.
  schade verhalen op de daders,en laat ze maar papier prikken paar maandjes,

  1. RB

   ben bang dat in deze huidige Klaver maatschappij de agenten excuus moeten aanbieden aan de plegers

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468