DHA-A leader
DHA-A leader

Getuigen gezocht van mishandeling Julianadorp

Den Helder – In de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 augustus vond er in Julianadorp een openlijke geweldpleging plaats waarbij drie mensen gewond raakten. De politie is (nog steeds) op zoek naar getuigen.

Een bewoner van de Kruiszwin hoorde rond 02.00 uur een harde klap en hoorde geschreeuw. Hij ging kijken en kwam oog in oog te staan met vier mannen waardoor hij vervolgens werd mishandeld. Ook zijn vriendin moest het ontgelden. Een andere buurtbewoner die inmiddels was wakker geworden zag de mishandeling en schakelde de hulpdiensten in. Hij schoot zelf eerst te hulp en werd ook mishandeld door de vier.

Mogelijk zijn bij de mishandeling bierflesjes gebruikt. Deze werden namelijk kort na de melding door agenten aangetroffen. De flesjes worden door het NFI onderzocht op DNA en vingerafdrukken. Dezelfde nacht werden er in deze straat meerdere personenauto’s vernield. De politie onderzoekt of deze vernielingen verband hebben met de mishandelingen.

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling. Heeft u informatie? Neem dan contact op met de recherche in Den Helder op 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Referentienummers 2017173558/ 2017173547/ 2017173662.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468