DHA-A leader
DHA-A leader

Gewonde bij dubbele kop-staartbotsing N250

Den Helder – Vrijdag omstreeks 13.30 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden op de N250. Een automobilist was genoodzaakt om af te remmen. De bestuurster hierachter had dit kennelijk te laat door en remde te laat en reed op haar voorganger.

De bestuurster van het voertuig dat hier weer achter reed had het ook te laat door en reed weer tegen het ‘middelste’ voertuig aan. Een ambulance is ter plaatse gekomen en heeft de bestuurders nagekeken. De bestuurster van het ‘middelste’ voertuig, een 54-jarige vrouw uit Den Helder, is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De N250 is in zuidelijke richting een half uur afgesloten geweest. Het verkeer moest omrijden via de Guldemondweg.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468