DHA-A leader
DHA-A leader

Rollatorloop vatbaar voor herhaling

Den Helder – De weergoden zaten deelnemers en organisatie van de 1e rollatorloop van Den Helder dinsdag niet echt mee. Willemsoord stelde gelukkig Gebouw 66 beschikbaar, zodat het evenement kon worden verplaatst. De loop zou oorspronkelijk plaatsvinden op het Marine Sportpark aan de Ruyghweg.

Na een muzikaal welkom door het dweilorkest van Kunstzin Julianadorp was het de beurt aan de heer Schrieken om de rollatorloop te openen. Deze kwieke deelnemer, met 92 jaar de oudste wandelaar, loste het startschot. 31 deelnemers met rollator of ander loophulpmiddel wandelden daarna in eigen tempo en naar eigen kunnen hun rondjes.

Wie klaar was ontving een welverdiende medaille en een roos van bloemist Lisdodde. Aan de enthousiaste reacties van zowel deelnemers als toeschouwers te meten een evenement dat voor herhaling vatbaar is! Dit initiatief is tot stand gekomen door een samenwerking tussen SV Noordkop, Comfort & Welzijn Kossen, ’s Heerenloo, Stichting Vrijwaard, Team Sportservice Den Helder en vele vrijwilligers. Foto’s van de rollatorloop zijn binnenkort te vinden op www.sportservicedenhelder.nl.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

3 reacties

  1. strandloper

   Hahaha…..ja Judge, daar word je toch helemaal gek van. Het is een wereldwijde gekte. Iedereen doet er aan mee. Van alles waar je “de beste” voor kunt zetten, bestaan verkiezingen met vakjury’s en de ‘winnaars’ worden met wanstaltige evenementen geëerd met een prijs variërend van een oscar tot een gouden krentenbol. Duizenden in gala geklede nietsnutten zijn daarbij aanwezig en lachen en applaudisseren om de meest stompzinnige ‘dankwoorden’ van de gelukkige winnaars.
   Goed, de rollatorrace is nog wel grappig. Maar voor je het weet voeren de motorriek gestoorden een verbeten strijd om de gouden rollator. Uiteraard met de uitreiking daarvan in de beste schouwburg van Europa op Willemsoord.
   Overigens mis ik wel de eindtijden en zeker die van de deelnemende gemeentebestuurders.

   1. Fred

    Het wordt pas grappig, als je aan de rollatorrace de hogehakkenrace vastplakt. Zie ze al rennen !

Reageren is niet meer mogelijk.

DHA-B Home468