DHA-A leader
DHA-A leader

Team Ooghduyne wint Den Helder Cup

Julianadorp – Een team van de Marine golfclub speelde zondag tegen een team van Ooghduyne om de Den Helder cup. De dag startte met 9 holes op de golfbaan van de Marine club. Na deze match stond het team van MGc voor met 6-4.

Na deze 9 holes gingen de teams naar de golfbaan van Ooghduyne waar men door ging voor de 18 holes single matchplay. Hier trokken de leden van Ooghduyne de wedstrijd naar zich toe door 7 van de 10 matches te winnen en één gelijk te spelen.

Na het opmaken van de punten was de eindstand 19 voor Ooghduyne en 11 voor MGC. Dit betekent dat de Den Helder Bokaal voor een jaar in de prijzenkast van Ooghduyne mag blijven staan. Op de foto het team van Ooghduyne Er ontbreekt 1 teamlid dat met een blessure opgegeven had en al naar huis was.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Onder ‘Redactie DHA’ staan berichten over DHA zelf, persberichten en dergelijke.

Lees ook:

DHA-B Home468