DHA-A leader
DHA-A leader

Twaalf lokale ‘uitjes’ in de race voor “Leukste uitje”

Den Helder – Maar liefst twaalf uitjes in Den Helder maken dit keer kans op de titel “Leukste uitje van Noord-Holland 2018”. Dat is de jaarlijkse verkiezing, georganiseerd door de ANWB. In het verleden werden onder meer het Marinemuseum en het Reddingmuseum uitgeroepen tot het “Leukste uitje van Noord-Holland”. Ook deze twee Helderse musea zijn nu weer ‘in de race’.

Dat er nu zoveel lokale kanshebbers zijn zegt overigens niet zoveel. Het is nog erg vroeg in de verkiezing en op basis van de stemmen die in deze periode worden uitgebracht, worden later per provincie de genomineerden bekendgemaakt.

De ‘uitjes’ in Den Helder waarop kan worden gestemd zijn behalve Redding- en Marinemuseum ook het Lichtschip Texel, het Nollenproject, De Klimvallei, Balgzand, Ballorig, de Oranjerie, het Waddenpad, De Donkere Duinen, De Helderse Vallei en Fort Kijkduin.

Stemmen kan hier. Wie stemt maakt kans op een dagje uit voor het hele gezin.

DHA-H 468

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook:

DHA-B Home468